-->


Denne afdeling af web-siden er dedikeret til HF Contester.
Jeg vil prøve at opdatere med forskellige informationer og rapporter og måske også skrive lidt om hvordan der køres contester rundt om i OZ-landet. Hvis du har informationer som du syntes skal med på denne side er du MEGET velkommen til at sende dem i en e-mail til mig via oz2i@edr.dk Alt om HF-CONTEST har interesse ![25. marts 2020]
Resultater for CQ WW RTTY 2019
[23. marts 2020]
Dette er de første informationer omkring RDX Contesten som blev afviklet i den forgangne weekend 21-22 marts fra 12-12 UTC.

Lige i dette øjeblik er der modtaget nøjagtig 3000 logs [22/3-21:30] og af dem er der 19 fra OZ samt OY1CT Carsten fra Færøerne. Jeg hørte også OX3XR Peter på CW.
OV1RR, OY1CT, OZ0B, OZ1AAR, OZ1ADL, OZ1KVM, OZ1THC, OZ2TF, OZ3SM, OZ4FF, OZ4NA, OZ5KU, OZ5UR, OZ6TL, OZ7BQ, OZ8AE, OZ8ZS, OZ9V, OU2I, OU5KF

Det var, som sædvanlig en spændende test at deltage i og der er altid masser af aktivitet. Noget som jeg syntes er med til at gøre testen endnu mere spændende er muligheden for On-Line Score servere så man har mulighed for løbende at følge slagets gang på webstedet CQCONTEST.NET
De fleste logprogrammer kan sættes op til automatisk at sende dine løbende resultater til serveren. Det kan gøres så ofte du ønsker, men jeg tror at hver 5-10 minutter er fint. Det eneste det kræver er en internetforbindelse til din computer.

Her i weekenden var vi 6-7 OZ'ere som havde koblet op og det var spændende at følge slagets gang LIVE.

Screendump af hjemmesiden med resultater opført. Dette billede er fra i dag, så det er slutresultaterne du ser.
Du kan selv gå ind på siden cqcontest.net
Klik for større billede

Her ser du en graf som viser den løbende stillingen for de 6 OZ'ere - programmet kan ikke vise flere end 6 ...
Klik for større billede

Det er lidt sjovt at se hvor travlt alle deltagere fik i slutningen af testen - da stiger kurverne flot som tegn på at der kommer point i loggene.

På siden kan man sammenligne to deltageres udvikling over tid. Jeg har her valgt data for OZ0B Søren og mig selv.
Klik for større billede

Klik for større billedeAssisted deltagelse i Contester.
Det har jeg kun prøvet een gang tidligere i CQWW 160 meter testen hvor jeg kørte Multioperator sammen med OU5KF og OZ7AM.
I denne Russiske test er der ingen seperat kategori for Assisted og alle må bruge Cluster osv. så det prøvede jeg også. Jeg har kun en 12" skærm på min bærbare computer så der er ikke så meget plads at gøre godt med, men det kunne lade sig gøre at få vist Bandmap med DX-Cluster oplysningerne. Du kan se min skærm herunder.

Klik for større billede


Der er en del oplysninger at hente i vinduet. Rød skrift betyder at den er i loggen - Blå skrift betyder at den ikke er i loggen - Gul markering betyder at den ikke er i loggen og at det er en multiplier.
Jeg skulle nok have øvet mig lidt for at få det fulde udbytte af alle de informationer, men nu ved jeg hvordan det fungerer så næste gang ....

Du må meget gerne sende mig et screendump af din skærmopsætning når du kører test. Det kan være interessant at se hvordan forskellige contestere har organiseret oplysningerne på skærmen.
Send gerne materiale til oz2i@edr.dk

-->