SH5  2020 IARU-HF OZ1HQ
 
< Prev    |    Next >
 Comments
>>>>> Så kom resultatet for OZ1HQ 2020 <<<<<<
I år lykkedes det igen at aktivere mange OZ'ere til et fælles projekt hvor vi var sammen om at få et godt resultat for OZ1HQ.   Vi var en godt blandet operatørflok lige fra de let øvede til de helt skrappe contestere. Flere steder var der bare en enkelt operatør som klarede opgaven med bravur.

Det samlede slutresultat blev godt 11 millioner point som må siges at være et udmærket resultat sammenlignet med de seneste år.Som du kan læse andetsteds var vi 26 operatører fordelt på 9 forskellige QTH'er rundt omkring i det meste af Danmark. I år var Bornholmerne igen med på listen og det gav en rigtig god fordeling, rent geografisk.

Herunder finder du forskellige udskrifter fra UCXLog programmet som jeg har brugt til at beregne slutresultatet. Som du kan se har vi kørt i alt 9.694 QSO'er med 4.886 forskellige radioamatører. Nogle af dem har vi kørt flere QSO'er med og disse 14 HQ stationer fik vi kørt på alle bånd og modes:
EF4HQ - YR0HQ - E7HQ - S50HQ - 9A0HQ - DA0HQ - GR2HQ - LY0HQ - OH2HQ - OL0HQ - OP0HQ - SN0HQ - TM0HQ - YT0HQ
Finland og Norge var på cqcontest serveren og deres slutresultater står at læse herunder hvor du også kan se vores placering. Så må vi vente og se om Svenskerne skubber os ned på en tredieplads når de endelige resultater kan findes.Vores 2020 resultat ser godt ud i forhold til tidligere år.
Vi bliver vel hurtigt enige om, at det er et godt resultat og vi er på rette vej.Du kan finde mere information i Facebook-gruppen "OZ1HQ"


Created by SH5 v.2.47.2, 14-07-2020
Registered to: OU2I